Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /srv/http/drupal/includes/menu.inc).

Könyvbemutató (június 8. szerda)

Az eseményen két könyvet mutatunk be, amelyek egymás párjai: az egyik "A hatalom társadalma vagy a társadalom hatalma? A közösségszervezés alapjai", a másik pedig a "Polgári engedetlenség és erőszakmentes ellenállás". A kötetek célja a demokratikus közösség- és mozgalomszervezéshez, valamint a polgári engedetlenség és az erőszakmentes ellenállás alkalmazásához szükséges alapismeretek átadása.

A könyvbemutató beszélgetés résztvevői: Misetics Bálint és Sebály Bernadett, a könyvek szerkesztői; továbbá Kiss Anna (közösségszervező, Szegedi LMBT Közösségért Egyesület) és Nagy Mihály (elnök, Roma Nemzetiségi Önkormányzat). Moderál: Szentistványi István (AKUT) Időpont: 2016.06.08. szerda, 17.00 Helyszín: Grand Café Várkert (Szeged, 6720, Stefánia 15.)